Partizan golovima Tomića pobedio Hajduk

Dvostruki strelac za domaći tim bio je Nemanja Tomić, u 10. i 47. minutu.

Najbolji strelac Partizana ove sezone prvi pogodak postigao je iz slobodnog udarca sa oko 25 metara, nakon što je lopta zakačila jednog od igrača Hajduka i promenila smer, dok je drugi gol isti igrač dao neometan sa pet metara, na asistenciju Lazara Markovića.

Mladi fudbaler crno-belih prethodno je odlično prošao po desnoj strani i ušao u šesnaesterac gostiju.

POGLEDAJ VIDEO: Tomić doneo pobedu Partizanu

Sedamanestogodišnji Marković je mogao i sam da se upiše u strelce, kada je u 34. minutu posle solo-prodora šutirao iskosa sa desne strane, ali pravo u golmana Bojana Braća.

Partizan je prvi put u meču zapretio već u 3. minutu, kada je Aleksandar Lazevski šutirao sa 20 metara pored gola.

Gosti iz Kule, koji su pobedili sve prethodne utakmice, od početka susreta pokazali su da na stadion u Humskoj nisu došli da se brane.

(old_image)

Tokom prvog poluvremena najčešće su napadali po levoj strani, preko Aleksandra Čovina, međutim, nisu uspeli da dođu do šanse za gol.

Najbolju priliku imao je Miroslav Čovilo, ali je neprecizno šutirao glavom u 26. minutu posle kornera.

U 65. minutu Milan Bubalo se dobrim driblingom oslobodio jednog igrača Partizana, ali je sa oko deset metara iskosa šutirao pravo u golmana Vladimira Stojkovića.

Utakmica je odigrana pred 6.185 gledalaca

.Ranije danas fudbaleri Crvene zvezde pobedili suu Čačku domaći Borac sa 3:0.Vojvodina je tri boda protiv OFK Beograda osvojila posle pogodaka koje su postigli Oumaru u 56. i Bojović u 90. minutu.

Partizan, Hajduk i Crvena zvezda sada imaju po 12 bodova i dele prvo mesto na tabeli Super lige. Beta

Pogledajte još