Kolaković: Fantastična pobeda!

"Ovo je fantastična pobeda ostvarena u iscrpljujućoj borbi. Neverovatan uspeh. Još nismo svesni koliko je veliko to što smo se plasirali u finale i to trijumfom protiv Rusije", rekao je Kolaković.

Crnogorski stručnjak kaže da bi sada bilo mnogo razloga za slavlje, ali sve što se dešavalo večeras treba što pre zaboraviti, jer nas sutra čeka meč protiv Italije za zlatnu medalju.

POGLEDAJ VIDEO: Srpsko ludilo u Beču

Da bismo pobedili Ialiju, treba da odigramo možda i bolje nego večeras, kada smo prevazišli sopstvene mogućnosti, rekao je Kolaković i dodao da bi pobeda protiv Rusije našim igračima mogla da ulije dodatno samopuzdanje.
(old_image)
Kapiten našeg tima Ivan Miljković rekao je da u duelu protiv Rusije nismo imali šta da izgubimo i obećao da će sutra svi koji budu igrali dati sve od sebe i pokušati da naprave još jedno iznenađenje.

Marko Podraščanin kaže da on i njegovi saigrači sutra imaju priliku da posle deset godina stignu do jedne zlatne medalje i veruje da to neće biti nemoguće, jer smo, kako je rekao, u ovom trenutku bolji od Italije.

POGLEDAJ FOTO GALERIJU
: Velika pobeda Srbije nad Rusijom

Svi reprezentativci Srbije ističu da im je večeras veoma mnogo značila neverovatna podrška publike i pozivaju naše navijače da i sutra napune Gradsku halu u Beču.

Utakmikca Srbija - Italija na programu je od 18 časova.

FoNet

Pogledajte još