Danijela Vranić "pod gasom" pretila policajcima

Posle odbijanja da zaustavi automobil i svađe sa policajcima, ustanovljeno da je vozila sa 1,84 promila alkohola u krvi. Pošto je pobegla policiji na Studentskom trgu, pevačica je zaustavljena kod hotela “Balkan”, piše “Blic”.

Pod jakim dejstvom alkohola i velikom brzinom Danijela je svojim “džipom” prošla kroz tri “crvena” svetla i Kolarčevu ulicu, privremeno zatvorenu zbog slavljenja pobede odbojkaša.

Vikala je, psovala i pretila da će “preći preko njih” ako se ne sklone. Desetak policajaca pokušavalo je bezuspešno da je obuzda i umiri. U jednom trenutku pokušala je čak i da pokrene automobil, ali na sreću, odustala je od te ideje – kaže prolaznik koji se slučajno zatekao u blizini.

Posle pola sata prepiranja sa policijom, Danijela i njena prijateljica izašle su iz automobila, ali uvrede na račun organa reda tada nisu prestale, a pevačica je u trenutku besa gurnula jednog policajca, dok je njena saputnica pocepala uniformu njegovog kolege. “Blic” saznaje da će protiv pevačice biti podneta krivična prijava.