JEDVA SAM ČEKALA DA SE UDAM, DA IMAM SLOBODU: Svetlana Ceca Ražnatović progovorila o strogom vaspitanju roditelja Mire i Slobodana

Poznata pevačica Svetlana Ceca Ražnatović prokomentarisala kako su joj roditelji bili strogi, a posebno mama Mira Veličković.

- Kad ja pričam da je ona bila stroga, ona mi kaže: "Ajde, Ceco, molim te ne preteruj, sad ja ispadam kao da sam bila neka Babaroga, Hitler... Ne pretruj". Mislim se jao... Čuj, do ponoći da dođem kući! Izlazi se u devet, a ona kaže: "U pola deset - kući". Još društvo nije ni izašlo, a mi moramo da se vratimo kući. Beži bre, jedva sam čekala da se udam da imam slobodu kretanja - rekla je Ceca i dodala:

- Udala sam se iz zadovoljstva. Ja sam znala da ću tek onda da radim šta hoću.

Takođe, folkerka je otkrila i kako njeni roditelji reaguju nakon svakog njenog nastupa. Dok je njen tata Slobodan Veličković uvek zadovoljan, majka uvek ima zamerki, priznala je pevačica.

- Što se tate tiče, njemu ništa ne smeta, sve je fenomenalno, sve ja super. Moja majka isto - sve čestitke, uvek mi govori da je to nešto o čemu se mašta i sanja, da sam jedna od retkih koja je predodređena za takve stvari. E, onda ide onaj teži deo gde komentariše moje pevanje, moju energiju, gde se ja ne slažem apsolutno sa njom, ali ona smatra da ja uvek mogu bolje, uvek mogu lepše. Tako da i posle poslednjeg Ušća gde sam pevala tri i po sata sama na bini, ona je meni rekla: "Ono je fenomenalno, ono je doživljaj, ono je nešto što treba čovek da doživi, ali mi se uopšte nije sviđala tvoja energija i tvoje pevanje. Ali uopšte..." Ja se mislim, dušu sam ostavila na onoj bini, ali okej, potpuno je okej, navikla sam.

Izvor: Blic.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još