DJ Junior Jack u vezi sa pevačicom Kajom!

Prijateljstvo dugo dve godine preraslo je u strastvenu ljubavnu vezu.

Slavni di-džej nije dugo izdržao, pa je nakon Kajinog povratka u Srbiju rezervisao nastup u jednom beogradskom klubu u kojem je sinoć nastupio.

POGLEDAJ I: Junior Jack u Stefan Braunu

Katarina Ostojić i di-džej Džunior Džek upoznali su se pre dve godine na snimanju emisije “Operacija trijumf”, kada joj je poznati muzičar udelio kompliment da lepo peva i da bi voleo da joj napravi nekoliko pesama. Svoje prijateljstvo održavali su preko drštvene mreže Fejsbuk sve dok nedavno Kaja nije dobila poziv da ga poseti jer je spremio tri pesme za nju. Iako nije verovala da će se takav san ostvariti, pevačica je oduševljeno spakovala kofere i otputovala u Belgiju. Za vreme dvonedeljnog boravka u njegovoj vili, Kaja i slavni di-džej nisu mogli da sakriju simpatije jedno prema drugom, prenosi Blic.

Tačno je da smo Džunior Džek i ja u vezi. Nas dvoje se poznajemo već nekoliko godina, a kontakt smo obnovili pre par meseci kada mi je predložio da ostvarimo poslovnu saradnju. Nakon što smo noći proveli na „Skajpu” spakovala sam se i otišla kod njega u Brisel, gde sam boravila dve nedelje – potvrdila je Kaja. Pop pevačica priznaje za “Blic” da je privlačnost bila obostrana.

U njega sam se zaljubila nakon što sam snimila njegove pesme za koje oboje verujemo da će na muzičkoj sceni napraviti pravu pometnju – kaže Kaja.