Snima se film o Nemanji Vidiću!

- "Artiljero" govori o mladiću koji obožava fudbalera Nemanju Vidića i pokreće akciju da proslavljenog fudbalera iz Mančester junajteda vrati u Crvenu zvezdu. U ovoj zemlji klincima je zaista teško da se nađu i sretnu sa svojim pravim idolima, pa stoga glavni junak koga glumi naturščik Jovan Kolarić rešava da ga vrati u domovinu - počinje svoju priču o "Artiljeru" za "Blic" Srđan Anđelić, čuveni Mjehur Ubica sa radija "B92", ali i scenarista filmova "Do koske", "Munje" i "Jedan na jedan", kao i popularnog serijala "Mile protiv tranzicije".

Zanimljivo je da će Nemanja Vidić u potpunosti podržati ovaj filmski projekat, piše "Blic". Osim što će se pojaviti u manjoj ulozi fudbaler je rekao da će obavezno da prisustvuje premijeri "Artiljera" koja se očekuje tokom proleća iduće godine.

- Nemanja je predivan čovek, isti onakav kakav je na fudbalskom terenu. On je izuzetno skroman i ne želi nikakav veliki publicitet povodom svoje uloge u ovom filmu. On će, naravno, biti i naš gost na premijeri - rekao je za "Blic" Srđa Anđelić. Međutim, priča ne bi bila to što jeste da tu nije i neka devojka...

- Za njegov slučaj preko Fejsbuka se zainteresuje mlada devojka, koja je umetnica u snimanju mini-filmova mobilnim telefonom. Nju glumi Ana Konjović, takođe naturščik, inače ćerka slavnog radio voditelja Slobe Konjovića. Ona kreće da snima film o mladiću i među njima se rodi iskrena ljubav. Njoj imponuje snažna volja mladića koji svoju fiks ideju postepeno uspeva da ostvari ubedivši na stotine ljudi da mu pomognu. Na kraju se pola grada uključi u njegovu akciju, a povratak Vidića u Zvezdu ostaje tajna do pojavljivanja filma u bioskopima. U pitanju je dakle jedna žestoka melodrama sa dosta socijalnih elemenata. Devojka forsira hepiend koji se na kraju i izmontiran nalazi u njenom mobilnom telefonu - rekao Anđelić za "Blic".

U filmu Srđe Anđelića, koji će se ovde naći i ulozi reditelja, pored naturščika naćiće se i poznata glumačka imena među kojima su i Nebojša Glogovac, Peđa Bjelac, Petar Božović, Nikola Đuričko, Boris Milivojević i Danijela Vranješ.

Pogledajte još