Partizan želi pobede u LŠ

BEOGRAD, 20. septembra 2011. (Beta) – Rukometni klub Partizan ima ambicije da se bori i osvaja bodove protiv izuzetno jakih rivala u Ligi šampiona, a prve dve utakmice kao domaćin igraće u Vršcu, rekao je u utorak trener srpskog šampiona, Aleksandar Brković.

“Obećavam dobru pripremu i veliku borbu sa svim protivnicima. Imamo ambicije da pobedimo i sa njom ulazimo u svaku utakmicu”, rekao je Brković na konferenciji za novinare. On je dodao da rukometaši beogradskog kluba imaju obevezu ali i želju da se dostojanstveno bore i skupe dovoljno bodova za nastavak takmičenja.

U Grupi G Lige šampiona sa Partizanom igraće španski Ademar Leon, Kopenhagen iz Danske, madjarski PIK Seged, Kil iz Nemačke i francuski Monpelje. Prve četiri tima plasiraće se u sledeću fazu takmičenja.

“Nalazimo se u vrlo teškoj grupi, takozvanoj grupi ‘smrti’. ali možemo da se nosimo sa Segedinom i Ademar Leonom a pokušaćemo da iznenadimo i ostale rivale”, rekao je sportski direktor i bivši rukometaš Partizana Stojan Avramović.

Zbog nemogućnosti da igraju u hali Pionir koja će u tom periodu biti zauzeta, u beogradskom klubu smatraju da će utakmice u Vršcu biti posećene i da će publika pružiti neophodnu podršku rukometašima kako bi ostvarili što bolji rezultat u elitnom evropskom takmičenju.

Prvu utakmicu Partizan će igrati 1. oktobra protiv Kopenhagena u Vršcu, a komplet karata za svih pet utakimica na kojima će Partizan biti domaćin košta 2.500 dinara, dok će cena pojedinačne ulaznice biti 700 dinara.

..