Dokazi A i B da Nikolas Kejdž jeste vampir!

Dokaz A da je Nikolas Kejdž "vampir"

Trgovac antikvitetima na eBay-u za milion dolara prodaje fotografiju snimljenu 1870. godine u Bristolu, u vreme Građanskog rada u SAD, tvrdeći da je na njoj Nikolas Kejdž. Pitate se kako je to moguće? E pa, naravno da jeste ako trgovac Džek Mord govori istinu. On tvrdi da na ovoj fotografiji gore je zapravo vampir koji pod raznim imenima planetom šeta već vekovima vešto skrivajući identite.

(old_image)
Da li vidite taj uverljivi vampirski izraz lica?

- Moja teorija je da će dopustiti da ostari do 70. ili 80. godine, a onda će glumac Nikolas Kejdž umreti. Zapravo, besmrtni vampir će se podmladiti i zatim pojaviti u nekom drugom delu sveta, spreman na novi početak - kaže Mord.

Gospodine Mord, da li predviđate da će vampir Nik i u "sledećem pojavljivanju" biti glumac? Eto, ako gospodin Mord čita ove redove, nadamo se da će nam odgovoriti na ovo pitanje kako bismo pripremili svoje potomke na Nika u još filmova.

Dokaz B da je Nikolas Kejdž "vampir"


I sad nam kažite da ne verujete čoveku sa video klipa?!

Samo, koliko znamo, vampiri bi trebalo da budu neverovatne lepote i privlačnosti. Ko tu izvrće "istinu" - legende o vampirima ili gospodin Mord ili, daleko bilo, Nik traži pažnju?!

FOTO: E ovo su (filmski) vampiri!

Pogledajte još