Nole i teniseri u provodu po Beogradu

Poznati di-džej house tandem Junior Jack i Kid Cream nastupili su u ponedeljak uveče u punom prestoničkom klubu Mr. Stefan Braun i uspešno otvorili sezonu humanitarnih večeri ponedeljkom.

(old_image)

POGLEDAJ FOTOGALERIJU: Junior Jack u Stefan Braunu

Pored popularnog dvojca koji je priredio kvalitetnu žurku do ranih jutarnjih sati zvezde večeri su definitivno bili srpski teniseri Novak Đoković, Viktor Troicki i Janko Tipsarević u pratnji lepših polovina, koji su potvrdili da je klub Mr. Stefan Braun omiljeno mesto poznatih ličnosti.

(old_image)

Kako to obično biva ponedeljkom kada poznati služe u šanku, pevačica Anabela Bukva, voditeljka Marina Kotevski i Marko Đurovski su izdvojili vreme da animiraju goste i prikupljaju humanitarne priloge za pomoć dvema devojčicama iz Kragujevca, koje je majka napustila, o kojima godinama brine starateljka bez ikakvih primanja. Svojim prisustvom u društvu DJ Junior Jack-a pevačica Katarina Ostojić Kaya je potvrdila glasine da su u vezi.

PROČITAJ I: Kaja i Junior Jack u vezi

(old_image)

Svi ljubitelji kvalitetnih klupskih dešavanja uživaće ove sezone u planiranom programu kluba Mr. Stefan Braun koji osmišljen je tako da opravda članstvo u renomiranoj organizaciji "The World's Finest clubs", u koju je primljen u decembru prošle godine.

Pogledajte još