Stanojević: Oprezno u Novom Pazaru

"Utakmice u kupu uvek imaju dva lica, jer je to takmičenje gde favoriti nisu uvek u prednosti. To i jeste svrha sistema gde se igra na ispadanje, pa i uslovno rečeno manji klubovi imaju šanse da izbace favorite", kazao je Stanojević.

Trener Partizana je istakao da njegova ekipa putuje u Novi Pazar sa dosta opreza i poštovanja prema domaćinu, ali bez kalkulacija. Partizan je na svom stadionu u prvom kolu Super lige pobedio Pazarce sa 5:0.

"U poslednjim utakmicama smo uvek rotirali po dva-tri igrača, pa ćemo i u Novom Pazaru planski rotirati nekolicinu. Imali smo priliku da ih upoznamo u prvom kolu, ali od tada su promenili trenera, dobili još nekoliko novih igrača, promenili igru i sada imamo zadatak da ih dobro proučimo", rekao je Stanojević.

Mladog trenera raduje gostovanje u Pazaru, koga ocenjuje kao grad koji je u ogromnoj većini privržen Partizanu.

"Radujemo se što gostujemo u Novom Pazaru, sportskom gradu, koji je po našim saznanjima u ogromnoj većini privržen Partizanu. No, bez obzira što će verovatno ovoga puta većina navijati za tim iz svog grada, volimo da igramo pred takvom fudbalskom publikom, koja zna da ceni prave fudbalske vrednosti i da ih nagradi aplauzom", kazao je Stanojević.

Utakmica između Novog Pazara i Partizana igra se u sredu od 15.30.

Beta

Pogledajte još