Razotkrivena mračna tajna Diznilenda! (VIDEO)

Evo, i mi ćemo zamoliti kompaniju "Dizni" da ne tuži glumca Rajana Goslinga zbog ovog "velikog raskrinkavanja velikog carstva". Ne samo zato što je kao dete bio verovatno najneodoljiviji član Diznijevog "Miki Maus Kluba", iako su u isto vreme tu bili i Džastin Timberlejk, Kristina Agilera i Britni Spirs. Ne ni zato što i danas veoma često, čak i sam, odlazi u Diznilend, što paparazi redovno zabeleže. Nego, zato što je prosto genijalac!

U šouu Konana O'Brajana, Rajan je "razotkrio jednu veliku tajnu Diznilenda", te, kako Bart Simpson kaže, "zle korporacije". Najbolje je da vam ne prepričavamo, nego saznajte tu mračnu tajnu direktno od Rajana:

- Sa Diznijem imam pravi ljubav-mržnja odnos. Ovo je vrlo škakljiva tema za razgovor... Daću vam primer zašto ih i volim i mrzim. Ne znam da li je ovo istina ili ne i ne znam da li će me "Dizni" tužiti zbog ovoga... Postoji verovanje da "Dizni" uzgaja specijalnu vrstu vojske mačaka. I to nisu neke obične mačke. One imaju specijalne veštine. To su mačke komandosi koje žive u barakama - mačijim barakama, ako se tako kaže. One žive na periferijama parka (Diznilenda, prim. aut.). Noću, kada se park zatvori, skrivene u mraku, ove mačke se penju do parka i jedu sve miševe. Kada sunce izađe, one se vrate i posle to sve rade ponovo. To je ono što volim kod "Diznija" - to što su toliko čudni i misle na sve. Ali, ono što je veoma loše i zašto ih mrzim jeste to što je celo carstvo "Diznija" izgrađeno na leđima jednog miša. Ako si miš i uđeš u Diznilend nećeš izaći živ.

Mada, najbolje bi bilo da pogledate video ovog sjajnog razgovora Rajana i Konana, jer je tu sve... pa, potpuno neodoljivo!



Sada razumete zašto smo najveći fanovi Rajana Goslinga i zašto jedva čekamo njegov, osećamo, sjajan film Drive!

Pogledajte još