Kako Palma pomaže homoseksualcima?

0

Dragan Marković Palma sigurno se ubraja u red onih političara, koji imaju iskreno mišljenje bar o jednom društvenom pitanju. Palma ne krije svoje duboko neslaganje sa načinom života homoseksualne populacije i ovake ljude kratko zove pederima. .

Do pre neki dan sam ih zvao homoseksualcima, a sada ih nazivam pederima! U svetu je to “Parada ponosa”, a kod nas je to parada srama – rekao je Marković, gostujući u emisiji “Amidži šou“.

Teško onom detetu koje usvoje homoseksualci, još pogotovo ako je muško! Bog je stvorio Adama i Evu, a ne Adama i Stevu – rekao je Palma.

Gradonačelnik Jagodine je ispričao i slučaj kada je hteo da pomogne dvema lezbejkama tako što će ih zaposliti.

Lezbejke u Jagodini!

Iako Palma tvrdi da u Jagodini nema homoseksualaca, u Jagodini su dva dana osvanuli grafiti podrške LGBT osobama.

Na više lokacija u tom gradu su na asfaltu prikazane siluete dve žene u zagrljaju, sa natpisom: “Lezbejska scena, ne prelazi!”.

Takođe, na više mesta je uočljiva i mala zidna ilustracija uz natpis: “Ljubi bližnju svoju“.

Pre izvesnog vremena, kod mene su u kabinet došle dve lezbejke, koje su imale oko 35 godina. Rekle su mi koje su seksualne orijentacije i da imaju problem jer su nezaposlene. Saslušao sam ih i odlučio da im pomognem. Našao sam im posao, ali se to izjalovilo jer su njih dve bile na moru u periodu kada su bile pozvane na razgovor za posao. Pa neka mi neko sada kaže da ja mrzim gejeve lezbejke – rekao je Marković.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.