Rob Petinson snima album?

Ono što već duže vremena s velikim nestrpljenjem iščekujemo, tj. od prvog momenta kada smo ga čuli kako peva, jeste album popularnog glumca Roba Petinsona. Čak mislimo da je njegova muzička pojava – “samo on i gitara” – znatno intrigantnija od zavodljivih “vampirskih” pogleda za kojima su “odlepile” tinejdžerke širom sveta.

Dva izvora magazina “Us Weekly” potvrdila su da se Rob ozbiljno priprema da uđe u muzičke vode o kojima je sanjao mnogo pre nego što je ušao u filmske.

Rob već duže vreme ima nekoliko originalnih pesama, ali raspored mu ne dozvoljava da ih snimi. Sada ima par nedelja da sve to pripremi dok mu ne krene promocija “Praskozorja– rekao je insajder podsećajući na dve pesme koje je Rob već predstavio javnosti. Radi se o Never Think koju je napisao zajedno sa svojim prijateljem Semom Bredlijem i Let Me Sign koja se našla na saundtreku “Sumraka”.

Rob se nikada ne odvaja od gitare, vrlo često “džemuje” na filmskim setovima i svi su oduševljeni njegovim talentom. Obožava da svira bluz, a muzika je njegova prva ljubav.

Dovoljno je da poslušate sve što je Rob do sad pevao, a ima dosta toga zanimljivog na YouTube-u i shvatićete da od ovog albuma ne treba očekivati pop hitove:

Album koji će Rob snimiti biće baziran na gitari i bubnjevima, vrlo organskog zvuka, ništa pop. Kao ogoljeni Rej LaMontanj sreće Van Morisona.

“Us Weekly”, takođe, navodi i da Rob “veoma pati kada nema vremena za muziku”, kao i da “kada sedi i svira u studiju to je omiljeni trenutak njegovog života”.

A da biste nam poverovali da je najava albuma Roba Petinsona sjajna vest za sve ljubitelje muzike (ne obavezno i “Sumraka”!) proverite slušajući jedan od nekoliko sjajnih Robovih unplugged nastupa…