Najbolji laseri na svetu u Areni!

Thomas Gandey neće biti jedino iznenađenje za publiku u Beogradskoj areni, 23. septembra.

PROČITAJ I: Fatboy Slim u Areni

Fatboy specijalno za prostor Arene sprema izuzetan svetlosni doživljaj. Najnoviji laseri u raznim bojama koji do sada nisu viđeni ni na jednom događaju u našoj zemlji, dolaze specijalno za ovu priliku iz Amerike. Kako bi njihovo dejstvo bilo impresivno, potrebno je da u sali kao i u prostoru iza bine, bude totalni mrak. Jedina svetla koja su dozvoljena jesu pokazatelji izlaza u slučaju opasnosti. U kombinaciji sa dim mašinama, ovi laseri stvaraju neverovatne efekte. Bina je visoka dva metra, a na njoj su i dodatni podijumi sa opremom.

Norman, alias Fatboy, na poprilično duhovit način u svojoj listi zahteva zamolio je da, pošto je stalno odsutan od kuće, svlačionica bude “seksi” i udobna sa “cool” nameštajem i dekoracijom u kome može preovlađivati boja lešnika. Takođe, navodi da su lampe i prigušena svetla “njegovi prijatelji” i da im treba dati priliku da postanu i “naši prijatelji”. Obavezno se mora naći i 6 navijačkih truba na gas kojima će podizati atmosferu na nastupu i nezaobilazan su deo izvođenja ali i nešto “domaće” što će ga zabavljati dok čeka svoj izlazak na scenu.

Više vrsta vode, prirodnih sokova, energetskih pića, domaće pivo, organsko voće, razne vrste sireva, domaći pekmez, punomasno mleko, energetske čokoladice, čaj i kafa u “pravim” šoljama (nikakva plastika i papirni tanjiri) jer nisu “klovnovska trupa” već su svi “dresirani i pripitomljeni”. Za kancelariju produkcije nema zahteva, izuzev za dobrim internetom koji ne sme biti usporen jer neko “smanjuje protok gledajuću finale podvodnog pravljenja korpi od pruća”! A što se tiče hrane i pića, sve što im bude potrebno “ukrašće” iz izvođačeve garderobe…

PROČITAJ I: Fatboy Slim intervju

Fatboy Slim obećava više od 2 sata odličnog nastupa, a pored Thomas-a Gandey-a, imaće i domaću podršku. Od 20h nastupaće MKDSL, zatim Thomas Gandey da bi nešto pre 23h na scenu izašao Fatboy Slim. Posle Fatboya, nastupiće Igor Garnier.

Ulaznice po ceni od 2490 dinara mogu se naći na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, „Ušće” Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Dom sindikata, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets,rs, www.eventim.rs.