PEVAČICA DVA PUTA ZAVRŠILA NA OPERACIONOM STOLU: Maja Berović progovorila o zdravstvenim problemima sa kojima se suočila nakon porođaja

Maja Berović prošle godine postala je majka, kad je rodila naslednika Lava, a malo potom je čak dva puta završila na operacionom stolu.

Godinu dana je ćutala o razlogu operacija, a sad je otkrila zašto je imala intervencije na nozi.

- Pesma "Lav" nastala je tokom jednog životnog perioda koji je meni bio jako težak i stresan, s obzirom na to da sam pre toga postala majka... A, kada postanete majka, nekako drugačije gledate na život i uopšte na zdravlje. Važno vam je da budete zdravi da biste, prosto, mogli da budete roditelj - rekla je Maja i dodala:

- Imala sam taj neki, da kažem, nemili period, gde sam prosto imala zdravstveni problem, operisala sam nogu... Imala sam strašnu infekciju noge. I u tom momentu ja sam negde imala misli da možda neću moći više da se bavim ovim poslom, zato što je sve bilo jako napeto i neizvesno.

Popularna pevačica otkrila je kako je nstala pesma.

- U tom najgorem periodu nastala je pomenuta pesma. Napisala ju je moja prijateljica Ana Stamenković koja je živela sa mnom u tom periodu, najgorem u životu. Jednog dana je došla i donela mi je pesmu, a to je bila i prva pesma koju sam ja dobila. Ušla je u bolnicu gde sam ležala između dve operacije. U tom trenutku sam bila u jednom teškom fizičkom i psihičkom stanju. Ona je ušla i rekla: "Znam da ti nije ni do pesme ni do čega, ali samo pročitaj da vidiš". Ja sam joj rekla: "Nemoj, Ana, molim te sada, zaista mi nije ni do čega", ali je insistirala da pročitam. I zaista, kada sam pročitala, videla sam koliko je mog psihičkog i emotivnog stanja i svega u toj pesmi, da sam ja u tom momentu dobila nekakva krila i nekakvu želju da ustanem iz tog kreveta i da krenem u normalan život - navela je Berovićeva i dodala:

- To je prosto priča koja je opisivala taj period gde sam ja bila u potpunom emocionalnom rastrojstvu. Dvadeset dana odvojena od deteta... Od te pesme je sve nekako krenulo na bolje i hvala dragom Bogu ja sam danas tu i sve je nekako iza mene i imamo tu predivnu pesmu.

Izvor: Blic.rs/Telegraf.rs
Foto: mayaberovicofficial/Instagram

Pogledajte još