Počinje Vikend Medija Festival

Na manifestaciji, koja traje do 25. septembra, biće organizovana predavanja, panel diskusije, radionice i premijerno prikazani filmovi “Novo vremeIgora Stoimenova i “OrkestarPjera Žalice.

Na četvrtom Vikend Media Festivalu učestvuje devet predavača, svetskih eksperata marketinga, medija i komunikologije, među kojima su i dvojica dobitnika prestižne Emi nagrade Pit Radovič i Žarko Žak Ivković, kao i novinari iz zemlje domaćina i regiona, najavili su organizatori.

Deo programa i panel diskusija posvećen je novim tehnologijama, interaktivnoj umetnosti i produkciji specijalnih video efekata, budućnošću oglašavanja, fragmentaciji televizijskog tržišta, biznisu u sportu i fenomenu TV dnevnika.

Za učesnike festivala priredjen je i bogat zabavni program u kome će pored ostalih nastupiti Zemlja Gruva i Džingsi i izvedene premijere filmova “Novo vreme” o novom talasu u bivšoj Jugoslaviji i “Orkestar” o sarajevskom pop bendu Plavi orkestar.

Vikend Media festival prošle godine u septembru okupio je oko 3.000 učesnika. Festival organizuje hrvatska agencija za marketing i PR Pepermint, a manifestacija će ove godine biti održana pod pokroviteljstvom Adris grupe.

ROVINJ, 22. septembra 2011. (Beta)