Stanojević: Očekujem dobru utakmicu sa Radom

"Znamo da je uvek neizvesna utakmica protiv Rada i znamo šta nas čeka. Nama je popravljeno raspoloženje posle nekoliko dobrih mečeva i nadam se da će nam navijači pomoći da dobijemo utakmicu", kazao je Stanojević na konferenciji za medije.

On je rekao da je Rad izuzetno čvrsta ekipa koja ima veliki broj mladih, poletnih igrača.

"Rad je čvrsta ekipa i kod prethodnih poraza uglavnom su prvi postizali golove. Pitanje je trenutka kada će izaći iz rezultatske krize. Izuzetno su opasan protivnik. Prošli put smo dobili 3:0, ali posle tesnog prvog poluvremena. Bila je odlična utakmica sa dosta preokreta i šansi", kazao je Stanojević.

Trener crno-belih istakao je da ne želi da optereti napadače da postignu golove, dok god oni igraju dobro i rade za ceo tim.

"Ne opterećujem napadače, bitno je da rade za ekipu. U poslednjoj utakmici, iako nisu postigli gol, zadovoljan sam njihovom kretnjom. Mi stalno rotiramo i imam dilemu ko će početi meč od napadača", rekao je mladi trener.

Stanojević je na pitanje novinara da li će biti promena u odnosu na Kup utakmicu u kojoj je Partizan pobedio Novi Pazar sa 3:0 odgovorio da su to dve drugačije utakmice.

"Biće jedno dve-tri izmene, totalno su drugačije utakmice i ekipe. Neće biti velikih promena, ali će ih svakako biti", rekao je Stanojević.

Na pitanje novinara kako će Partizan iskoristiti predstojeću pauzu kada se igraju reprezentativne utakmice Stanojević je kazao da još uvek čeka odluku ko će biti protivnik njegove ekipe u prijateljskom meču.

"Ima više opcija, a ja bih voleo što jačeg i atraktivnijeg protivnika. Ako je moguće da bude iz inostranstva, jer čim je zapadna Evropa to je za mene atraktivan protivnik", zaključio je Stanojević.

Utakmica između Partizana i Rada igra se u subotu od 18.30 na stadionu u Humskoj.

Beta

Pogledajte još