Nataša bila "u šemi" sa Šarićevim ortakom?!

Istraga koja se vodi protiv vođe narko klana Darka Šarića i njegovih saradnika otkirla je, kako to obično biva, i brojne pikanterije vezane za njihov privatni život. S obzirom da se u ovako velikim slučajevima istraga sprovodi veoma detaljno i uključuje svakodnevna praćenja i prisluškivanja osumnjičenih, logično je da se otkriju i mnoge detalji koji ni malo ne idu u prilog ljudima koji su na bilo koji način bili u kontaktu sa osumnjičenima, pogotovo ako se radi o javnim ličnostima.

Tako je izvor veoma blizak istrazi u slučaju Zorana Ćopića, jednim od najbližih saradnika Darka Šarića, otkrio banjalučkim “Nezavisnim novinama” da je pop pevačica Nataša Bekvalac bila u više nego intimnoj vezi sa Ćopićem i to pre godinu dana, odnosno u vreme dok je Bekvalčeva još bila u braku sa Danilom Ikodinovićem!

Do ovih informacija su došli istražioci tokom višemesečnog praćenja Ćopića, a dokaz su, navodno, audio snimci koje poseduje policija. Iz njih se vidi da su se Nataša i Zoran sastajali u Crnoj Gori i na Kipru gde su provodili intimne trenutke, navodi banjalički list.

Novinari ovog lista nisu uspeli da dobiju komentar pevačice na tvrdnje koje su iznete, a njen bivši suprug je u SMS odgovru kratko objasnio da “ni sada, ni do kraja života, nema komentar na lik i delo Nataše Bekvalac!”.

Advokati su bili raspoloženiji za priču, pa je tako Veljko Delibašić, pravni zastupik Zorana Ćopića koji ga inače zastupa u slučaju koje Specijalno tužilaštvo Republike Srpske vodi protiv njega zbog pranja novca u milionskim iznosima, izjavio između ostalog da je istina da je njegov klijent bio u vezi sa mnogim poznatim lepoticama, ali da ne može da potvrdi da li se to odnosi i na “novosadski barbiku”.

S druge strane, Natašin advokat Nemanja Aleksić je izričit i tvrdi da je njegova klijentkinja bila isključivo u poslovnim odnosima sa Zoranom Ćopićem. Šta više, kaže da će biti primoran da podnese krivičnu tužbu protiv onih koji iznose insinuacije o navodnoj intimnoj vezi Nataše Bekvalac sa Zoranom Ćopićem.

Kad je reč o poslovnoj saradnji Nate i Zorana, po novosadskoj čaršiji se odavno priča da je Ćopić svojevremeno u poslovne projekte Nataše Bekvalac uložio oko 80.000 evra koje mu ona do danšnjeg dana još nije vratila.

Ili možda jeste?