Karla oduševljena Sarkozijevim znanjem o botanici

LONDON, 26. septembra 2011. (Beta) - Karla Bruni, supruga francuskog predsednika Nikolasa Sarkozija, je u intervjuu koji je dala za Bi-bi-si (BBC) navela da je sujeverje jedan od razloga što nikad nije zvanično govorila o svojoj trudnoći, a da je kod njenog supruga najviše privuklo njegovo poznavanje biljaka.

Govoreći o svom suprugu ona je rekla da njega "interesuje mnogo stvari" kao što su istorija, geografija i naravno politika, ali da ju je posebno osvojilo njegovo znanje botanike, koje je pokazao prilikom šetnje s njom u bašti Jelisejske palate.

"Znao je sve latinske nazive, razne detalje o lalama i ružama. Rekla sam sebi, bože, moram se udati za ovog čoveka, on je predsednik, a još zna sve o cveću. To je neverovatno", rekla je Bruni u intervjuu koji će u utorak u celosti biti emitovan na Bi-bi-siju.

Pevačica i bivša manekenka čeka svoje drugo dete, ali je o tome vrlo malo govorila, i njena trudnoća nikad zvanično nije objavljena.

"Sujeverna sam, i da, bila sam vrlo obazriva... zato nisam o tome govorila. Ali nema mnogo šta da se kaže... to nije interesantno za Francuze', rekla je Bruni, koja treba da se porodi ove jeseni.

..

Pogledajte još