DJ Igor Garnier – Dva puta Arena za mesec dana

Početkom meseca pojavio se na Foam Festu, gde je otvorio set za Antoine Clamarana i Toma Novy-ja. Zatim, pre nekoliko dana, u istom prostoru, na koncertu Fatboy Slima, Igor je zatvorio veče svojim DJ setom pred 5000 ljudi. Publici je puštao sveže hitove iz 2011. godine, te su se prisutni našli na žurki na kome su se vrtele najaktuelnije house stvari. Njihov entuzijazam nije izostao, a poseban utisak je ostavila atmosfera u 2 ujutru, u trenutku kada je Igorov set morao biti prekinut, kako nalažu zvanične regulative o trajanju koncerata. Tada su se u Areni čuli zvižduci i bučna negodovanja publike koja je želela još, ali ta žurka će se nastaviti na Igorovom sledećem koncertu.

Igor Garnier je pre par meseci izdao i svoj prvi album, “Belgrade People“, izdanje koje sumira njegovo dugogodišnje iskustvo u muzičkoj produkciji. Prvi tiraž albuma je, kao što je i bilo očekivano, već prodat. Igor je u ovom trenutku u svetu ambasador Beograda i beogradske klupske scene. Stihovi pesme “Belgrade People”, po kojoj je album nazvan, koji poručuju “Volim ljude iz Beograda” odjekuju u klubovima i u regionu i u inostranstvu. Moć Igora Garniera leži u činjenici da je on ubitačan spoj talenta i veštine koji se ne može zaustaviti.

Igor je pre 10-tak dana potpisao Ugovor sa jednom od najvećih izdavačkih kuća u Rusiji, koja se zove Monolit, čime mu je zagarantovana velika medijska promocija u Rusiji.