Valensija dočekuje Čelsi, Barselona u Belorusiji

BEOGRAD, 27. septembra 2011. (Beta) - U drugom kolu Lige šampiona, branilac titule Barselona pokušaće u sredu da dodje do prve pobede u grupi na gostovanju beloruskom Bate Borisovu a najuzbudljivija utakmica očekuje se u Valensiji gde gostuje Čelsi.

U drugom meču Grupe E, Bajer Leverkuzen će na svom stadionu igrati protiv belgijskog Genka. Nemci se u prvom kolu izgubili na gostovanju Čelsiju, a za vikend su u Bundesligi poraženi od minhenskog Bajerna sa 0:3.

U Grupi F, Arsenal igra na svom terenu protiv Olimpijakosa i posle pobede za vikend protiv Boltona od 3:0 očekuje da nastavi niz dobrih rezultata i popravi slab utisak sa početka sezone. U drugoj utakmici Grupe F na stadionu Velodrom gostuje Borusija iz Dortmunda.

U Grupi G u Sankt Peterburgu sastaće se dva bivša pobednika Liga Evrope. Zenit, pobednik iz 2008. dočekaće Porto - prošlogodišnjeg šampiona. U drugom meču, Šahtjor iz Donjecka dočekaće Apoel i kao i Zenit mora da osvoji prve bodove a izraelski tim je najlakši rival u grupi.

Barselona putuje na meč drugog kola grupe H u Belorusiju, gde se sastaje sa ekipom Bate Borisov. Pošto je u prvoj utakmici igrala 2:2 sa Milanom na Kamp Nou treba da osvoji tri boda da bi održala korak sa italijanskim timom. Takodje u Grupi H, Milan je domaćin Viktoriji iz Plzenja i pobedom bi se učvrstio na čelu tabele posle vrednog boda osvojenog u Barseloni.

Meč Grupe G, Zenit - Porto igra se od 18.00 a ostale utakmice od 20.45.

..

Pogledajte još