ZODIJAK I LJUBAV: Kojih šest horoskopskih parova će izgraditi najjaču emotivnu vezu?

Kada stupite u novu vezu, nikada ne znate šta bi moglo da se dogodi - da li vas čeka duga i srećna ljubav, ili se raskid krije iza ćoška. Na svu sreću, zvezde su tu da nam otkriju koji su parovi najbolji i najstabilniji i na koji način se ovi znaci Zodijaka međusobno dopunjuju. Šest horoskopskih parova izgradiće najjaču emotivnu vezu.

1. Vaga i Škorpija

Ova dva znaka su potajno strastvena, pa su zato odlični partneri jedno drugom. Vage imaju potrebu da budu voljene i željene, a Škorpije znaju kako da ljude obasipaju pažnjom. Škorpije, međutim, žele da budu savetovane, a u tome su Vage fantastične. Znaju kako da zadovolje međusobne potrebe.

Iako imaju različita interesovanja i osobine, uživaju u vremenu koje provode zajedno. Hemiju osećaju već posle nekoliko trenutaka i ne mogu da shvate šta su pre toga radili sa drugim znakovima.

2. Ribe i Rak

Ribe i Rakovi su najemotivniji u Zodijaku. Ali, pored njihovih emocija, spaja ih i izražena intuicija. Čim se upoznaju, razviju emocije i razumevanje. Među njima ne postoje tenzije.

Ova dva znaka zajednički pronalaze balans u životu. Dok Ribe pokušavaju da budu sa obe noge na zemlji, Rakovi obožavaju da im se podstiče kreativnost i da istražuju za šta su sposobni. Ova dva znaka imaju slična interesovanja, pa zato razumeju međusobne probleme i strahove.

3. Strelac i Ovan

Kada su Strelac i Ovan zajedno, postaju nepobedivi. Vole da zajedno organizuju vreme, da diskutuju o malo čudnim temama i da se podstiču na sve moguće načine. Bukvalno su srodne duše i mogu da otkriju nove, lepše svetove ako udruže snage.

Međutim, oni cene individualnost i potpuno su srećni što ih druga strana razume. Pre nego što se zaljube, moraju da upoznaju drugi znak kao prijatelja, pa tek onda da započnu romansu.

4. Blizanci i Vodolija

Blizanci i Vodolije su kao magneti, odnosno suprotnosti koje se privlače. Vodolije su ekstremne, dok su Blizanci malo neodlučni. Vodolije imaju jake i čvrste stavove, dok se Blizanci prilagođavaju, pa verovatno zato ova veza uspeva.

Blizanci žele nekoga ko će im pokazati put, a Vodolijama je to omiljena aktivnost, da budu vođe. Ravnoteža je ključna za uspeh. Imaju slične ciljeve i mogu da se oslone jedno na drugo dok ih ostvaruju.

5. Devica i Bik

Kada kažemo srodne duše, definitivno mislimo na ovaj par. Ova dva znaka se podržavaju u snovima i ciljevima i to ih čini nepobedivim. Odlični su i kao poslovni partneri koji kasnije postaju nešto više.

Bikovi imaju odličan ukus za sve u životu, što je Devicama izuzetno privlačno. Device su spremne da prevrnu svet naopačke zbog Bikova. Njihovo međusobno razumevanje je ono što ih usrećuje i ispunjava.

6. Vaga i Rak

Još dva znaka koja se u potpunosti dopunjuju. Rakovi su izuzetno emotivni, dok su Vage odlučne i imaju jasne misli. I potreba za ljubavlju kod Vage se savršeno dopunjuje pažnjom koju Rak ima na pretek.

Prijatno im je zajedno jer se osećaju prirodno i ugodno. Kada se jednom spoje, šansa za raskid skoro da i ne postoji.

Izvor: Crnobelo.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još