BILA SAM DOBRA DOK SAM GA FINANSIRALA: Maja Marinković žestoko prozvala bivšeg dečka Bilala Brajlovića (VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijević sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostio učesnicu "Zadruge 6", Maju Marinković.

Nakon odgledanog priloga Maje i njenog bivšeg dečka Bilala Brajlovića, voditelj je zamolio Marinkovićevu da prokomentariše njihov odnos.

- Kako komentarišeš odnos tebe i Bilala - upitao je voditelj Maju.

- Ne gledam nikako, uopšte ne obraćam pažnju, nekako sam izbrisala taj deo iz moje memorije pamćenja - rekla je Marimkovićeva.

- On je u jednoj emisiji obelodanio tvoj broj - rekao je voditelj.

- Ja njemu ne bih davala na značaju zato što on za mene ne postoji, mislim da sam bila poljuljana zbog odnosa koji su mi više značili, zavaravala sam sebe, samim tim što je dao moj broj telefona javno, pokazao je koliki je seljak i koliko je mali. Ja nikome ne ostajem dužna. On vuče traume iz prošlosti, njegova majka je bila neverna njegovom ocu, sada mi deluje smešno, ostajem pri tim tvrdnjama. To u meni budi smeh koji ne mogu da obuzdam, to je činjenično stanje. Ispada Maja sad tera na cirkus, ali stvarno nije - rekla je Maja i dodala:

- Bilal nije mogao da prevaziđe Filipa, konstatno se provlačilo, jer je znao da sam ja sve sa Carem radila iskreno, video je svojim očima to u "Zadruzi", nisam ga videla u vremenu i prostoru, nije moglo da mu doskoči kako ja posle svega mogu da budem s njim. On je mala maca za mene, nije mogao da zauzme deo mog srca. Pokušala sam da dam drugu šansu tom odnosu.

Marinkovićeva je potom prokometarisala Bilala i njegovu porodicu.

- Maja nije bila dobra za neke običaje, a bila je dobra da finansira njihovog sina - rekla je bivša zadrugarka.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još