Kako se pozdravljaju Ognjen Amidžić i Ivan Ivanović?

Ognjen Amidžić i Ivan Ivanović izgleda da u nedostatku dobrih ideja ne kopiraju jedan drugog nego Amerikance.

Ognjen Amidžić priznaje da gleda kako šou programe rade Konan O’Brajen, Džordž Lopez i Čelzi Hendler i da se sa Ivanom Ivanovićem samo našalio.

- Kao prvo, na fotografiji koju smo pustili nije bila svinja već prasence. Simpatično i nasmejano! I nije mi jasno zašto se diže tolika buka. Sve je to zezanje. On se mnome bavio cele prošle godine i nepristojno bi bilo da mu se nijednom ne obratim. To je kao kad vam se neko javi na ulici, a vi prođete bez pozdrava. Molim vas!

U razgovoru za "Kurir" Amidžić kaže da prati devašavnja na svim televizijama, pa i na Prvoj.

- Šta ću, takav je posao, ni ja ga ne volim, što bi rekao Bili Piton. Ali nema nijedne emisije koju redovno pratim. Verujte mi, radim non-stop, uglavnom sam van kuće, stalno nešto snimamo i pravim dogovore.

Flert s pevaljkom na vašaru u Šapcu

Na pitanje šta mu se desilo na vašaru u Šapcu, gde je prema pričama flertovao s jednom pevačicom Amidžić priznaje da nije bilo ni malo naivno.

- Sjajno smo se proveli na vašaru! To je fenomen koji te potpuno šokira i ukaže ti na realnost koju i ne primećuješ. Tuča je bila deo priloga koji govori o jednom uobičajenom provodu na vašaru. Vožnje, hrana, šećerna vuna, alkohol, šatre i na kraju tuča. Muzičari i pevačica bili su raspoloženi za zezanje, pa su sve to prihvatili. Ali, da nije bilo kamera, ko zna šta bi bilo.

Amidžić ipak tvrdi da poštuje svačiji rad.

- Raditi na televiziji nije ni malo lako. To je surov medij, naročito za one koji su ispred kamera. Danas jesi, sutra nisi. I mnogo je lakše iznenada se pojaviti, skrenuti pažnju na ono što radiš, jer televizija voli svaku promenu, novinu, nego opstati duži niz godina. Zato poštujem, pre svega, one koji traju.

Pogledajte još