NISAM USPELA DA POBEDIM NJEGOVE POROKE: Milica Dabović progovorila o raskidu sa Milanom Cvetinovićem

Bivša košarkašica Milica Dabović raskinula je devetomesečnu vezu sa dečkom Milanom Cvetinovićem, venčanim kumom Darka Lazića i Ane Sević.

Razlog raskida su, kako je priznala Milica, poroci od kojih nije mogla da odvoji sada već bivšeg partnera.

- Došla sam u Beograd, razišla sam se od Milana. Za devet meseci nisam uspela da pobedim nijedan njegov porok, a ogromni su. Trudila sam se svim silama da spasim čoveka koga neizmerno volim, ali nisam uspela. Nešto drugo je bilo jače od nas dvoje, mislila sam da je naša ljubav za ceo život - rekla je Milica i dodala:

- Kako narod kaže, nisam uspela da spasim njega, ali sam uspela da spasim sebe. Kao da se opet grcam u svojoj emociji, ali život ide dalje, važno je na kraju da sam ostala ono što jesam, da sam pametnija, iskusnija i da sam pri zdravoj svesti i zdravoj pameti donela pravu odluku.

Podsetimo, Milica je na svom Instagram profilu obavestila fanove da je stavila tačku na vezu sa Milanom.

- Kaže moj sada već bivši momak šta misliš da si prepi*ka, ne, ljubavi, bila i ostala pi*ka i po! Ostavljena ja, nemam nikoga... ili živeo kraj! Ponosna sam na sebe što sam konačno naučila da cenim sebe i kada treba da stavim tačku! Ma kolika god ljubav bila - napisala je Dabovićeva na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

Izvor: Kurir.rs
Foto: stefanovamama13/Instagram

Pogledajte još