DIGITAL 2023: Najveća digitalna konferencija u regionu 14. septembra u Beogradu

Regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima - DIGITAL 2023 ove godine održaće se 14. septembra 2023. godine u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.

Ove godine obeležavamo 10. jubilarnu Digital konferenciju u našoj zemlji, stoga smo u čast jubileja odlučili da pokrenemo "Digital Awards" dodelu nagrada najboljima iz oblasti medija, telekomunikacija, marketinga, PR-a, ICT industrije i digitalnih inovacija.

Konferencija sa tradicijom od 2014. godine na jednom mestu okuplja tržišne lidere, poznavaoce telekomunikacija i svih vrsta medija kao i sve čelne ljude industrija koje pokreću privredu u Srbiji.

Program će biti posvećen tome kako je izgledao i kako će izgledati svet medija, telekomunikacija i digitalnih trendova i koje teme će obeležiti naredni period u ovim oblastima. Kroz panel diskusije, predavanja i studije slučajeva saznaćete šta se u proteklih godinu dana dešavalo u svetu informacionih i komunikacijskih tehnologija. Prvih osam konferencija otvorio je veliki broj ministara, ambasadora i drugih visokih zvanica.

Više o konferenciji možete pročitati na linku: http://digitalconference.rs/sr/

Autor: Nadlanu.com
Foto: CMC

Pogledajte još