Terzić: Stvari su došle na svoje mesto

"Mnogo je bilo teško pobediti večeras, što rezultat ne pokazuje. Igrali smo protiv zaista dobre ekipe i velika je radost zbog pobede, ali što smo proigrali konačno. Mučili smo se u grupi, a i protiv Rumunije, a danas su stvari došle na svoje mesto", kazao je Terzić nakon pobede Srbije u četvrtfinalu protiv Poljske od 3:0.

Selektor Srbije je naglasio da je utakmica bila dobra, bez padova u igri.

"Odigrali smo veoma dobru utakmicu, bez padova u igri i čestitam devojkama, ne samo na ovoj utakmici već i na svemu što su ove godine napravile", rekao je Terzić.

On se osvrnuo na predstojeću polufinalnu utakmicu koju Srbija igra u subotu protiv Turske.

"Ne bi valjalo da je više od jednog dana pauze, jer nakon pet meseci svaki dodatni dan opterećuje. Dobro igramo, dan pauze će koristiti i nadam se da ćemo posle Turske odigrati još bolju utakmicu i da će ambijent u Pioniru biti još lepši nego večeras", zaključio je Terzić.

Kapiten odbojkašica Srbije Jelena Nikolić kaže da je agresivna igra od početka utakmice donela rezultat.

"Znamo da je Poljska dobra ekipa, sada smo odigrale agresivno od početka i to nam je donelo rezultat", kazala je kapiten Srbije.

Ona je ocenila da je naredni protivnik Turska veoma jak, jer su Turkinje kroz jaku ligu napredovale.

"Turska liga je veoma jaka, devojke su napredovale i ići će na pobedu. Prošle godine su nam bile dužnici, ali smo im mi vratili I nadam se da ćemo ih opet savladati", istakla je Jelena Nikolić.

Polufinalni mečevi Evropskog prvenstva igraju se u subotu u hali Pionir u Beogradu.

Beta

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.