TV Pink proslavio 17. rođendan! Tuča zbunila Boba Sinklera!

Tepihom koji je, logično, ovoga puta bio u pink notama, prošetalo je sijaset "VIP"-ovaca. Pošto je (valjda?!) rešio sve brige oko gej parade, ministar policije Ivica Dačić je, neformalno odeven, došao da se opusti u društvu starih (mahom koalicionih) prijatelja.

Za razliku od predsednika SPS-a, koji je ostao u žiži javnosti, nekada istaknuti levičar Aleksandar Vulin je, sa neprepoznatljivo kratkom kosom, bio daleko manje primećen.

Potpredsednik SRS-a Dragan Todorović, Aleksandra Janković i Milorad Vučelić su upotpunili spisak političara.

POGLEDAJTE: Foto galerija sa žurke TV Pink

Mega-žurku nisu propustili ni Lepa Brena, Ksenija Mijatović, Ana Pendić, Knez, Big Lale, Oliver Mandić, Čeda Čvorak, Milorad Milinković Debeli, Dubravka Marković, Vlada Stanojević, Saša Jovanović i Mika Kostić, Trik FX, Marko Kon, Sani Armani, Dragana Tripić, Iva "da li ste sumnjali da će se pojaviti" Štrljić, Marijana Mićić, Leontina i Filip Pat, Srđan Čolić, Biljana Obradović, Šćepa "Nightshift", Ogi Radivojević i Biljana Lukić, Aleksandra Perović, Gru...

- Sedamnaest godina – još jedna pa smo punoletni – rekao je domaćin večeri, voditelj Ognjen Amidžić.

- Srećan sam što sam deo ovog tima, u ponoć će biti tačno deset godina kako sam na Pinku. Otvaramo studio koji će biti najveći za filmsku i TV produkciju u ovom delu Evrope i među tri najveća na celom kontinentu. Doveli smo najboljeg DJ-a i pokazali producentima i investitorima kako možemo, za male pare, da skupimo ovoliko statista na jednom mestu.

POGLEDAJTE: Foto galerija sa žurke TV Pink

Samouvereno "kidanje" Mitrovića

Popularni "flamingos" nije ovoga puta pravio "Ami G Show" već je brzo najavio prvog čoveka kompanije Pink, Željka Mitrovića.

- Ovo je za nas veoma značajan dan jer slavimo tri različite stvari – podvukao je Mitrović.

- Slavimo, pre svega, rezultate novog koncepta i programske šeme koji su potpuno neverovatni. Mogu da se porede sa najboljim rezultatima u istoriji naše televizije. Neki od mojih kolega kažu da treba uzeti "Vujakliju" ili neki drugi ozbiljniji rečnik i pozabaviti se terminima kojima možemo da opišemo šta, u ovom trenutku, radimo konkurenciji. Pominju glagole "obrisali", "pokidali"... Glavni razlog za slavlje je, ipak, otvaranje multimedijalnog centra. A što se tiče sedamnaestog rođendana, hvala svim našim radnicima. Prošli smo jako težak period i na tome im se zahvaljujem duboko. Nadam se da više nikad nećemo imati ovakvu godinu i da ja neću biti odsutan četiri meseca. Moram samo da ispravim Ognjena – vi nikako niste statisti već dragi gosti televizije Pink.

Glavomet laneta njenog

Željko Joksimović je, praćen sevanjem bliceva, pristigao u društvu Jovane Janković u 21.30h, a sat i po kasnije, nakon Mitrovićeve najave, započeo je udarni deo žurke "lanetovim" jednočasovnim mini-koncertom.

Krenuo je uobičajeni gitarski uvod u "Devojku", a baloni su se razleteli na sve strane pa se uz Joksimovićeve hitove i pevalo i dobacivalo, igrao se i "glavomet".

- Drago mi je što ste došli u Šimanovce da vidite kakvo je ovo zdanje u kome mi često snimamo – rekao je, uz zahvalnost i čestitke Pinku i izdavačkoj kući "City Records", Joksimović, a pola sata po završetku njegovog nastupa, na scenu je stupio i Bob Sinclar.

Tuča "razdrmala" nos Boba Sinklera?!

Međutim, bilo i onih koji su preterali u konzumaciji besplatnog alkohola, pa je Sinclar bio u čudu kada se pred njegovim očima odvijala, srećom kratkotrajna tuča. Najraspoloženija za vreme njegovog nastupa je bila Natalija Trik FX, već sa prvim ritmovima mu se pridružila na bini, a Bob... malo se češkao po nosu, izgleda da mu ekspresne promene destinacija izazivaju alergiju.

Jedan od najpoznatijih svetskih DJ-eva Bob Sinkler (Bob Sinclar) je avionom "Air Pinka" došao na svega nekoliko sati i bez zadržavanja se odmah posle nastupa vratio u Francusku. Četrdesetčetvorogodišnji DJ je, nakon spektakularnih nastupa u Bariju, Parizu i na Ibici, oduševio i "pinkovce".

"Black Betty", pa Manu Chao, pa Pepersi, naravno i "World Hold On", "Love Generation"... mnogo toga je bilo u setu koji je počeo pola sata iza ponoći.

Nije fajront proglašen ni kada je glavna zvezda sišla sa scene, gruvalo je u Šimanovcima sve do pet sati ujutru.

POGLEDAJTE: Foto galerija sa žurke TV Pink

Pogledajte još