NIKADA SE NISAM ODAO POROCIMA, PORODICA ME JE TERALA DA "POVUČEM RUČNU": Saša Kovačević progovorio o privatnom životu

Pevač Saša Kovačević progovorio je o svojoj karijeri i privatnom životu.

- Dobro sam, hvala Bogu na sve sam strane, malo oko novih pesama, svaki slobodan trenutak sa porodicom i prijateljima. Naučen prethodnih meseci zbog zdravstvenog stanja shvatio sam da mora da postoji balans. Porodice me kritikuje da sam perfekcionista, da sve radim po planu i programu, ali time se vodim ceo život. Međutim, ta pauza mora da se napravi. Uvek mora da se nađe vreme za sebe kad organizam kaže: "Dosta je".

Saša je ispričao i kako je proveo leto.

- Leto sam proveo u porodičnom krugu, iskoristio sam 10 dana odmora, ali stvarno odmora, plaža, kupanje i hrana. Imam i neke godine kada mi je to jedini odmor.

Na pitanje kako uspeva tolike godine na estradi da ostane dosledan, Kovačević odgovara:

- Bitno je ostati dosledan, normalan, posebno u ovo vreme, ali to zavisi od karaktera i vaspitanja. Ja plivam nekako, nisam se odao porocima, iako sam mlad ušao u posao. Ali uvek sam imao podršku porodice, oni su me uvek gurali napred i bili tu da sugerišu kad treba da povučem kočnicu kada su mislili da preterujem - rekao je pevač i dodao:

- Ne bih ništa menjao, uvek uvek ima nekih stvari gde se čovek spotakne, ali sve su to životne lekcije i smatram da je sve tako kako treba da bude. S godinama sam naučio da se borim za sebe i za svoja prava, ali i dan danas sarađujem sa svojim ocem, koji je bio strog u tim tinejdžerskim godinama.

Izvor: Blic.rs
Foto: sashakovacevic/Instagram

Pogledajte još