Britni Spirs pred polupraznom Zagrebačkom arenom! (VIDEO)

"Pop princeza Britni Spirs nije očarala, a niti razočarala Zagreb, ali je Zagreb možda razočarao nju", piše "jutarnji.hr" svoje utiske sa dugonajavljivanog velikog spektakla u Areni Zagreb, koji je zaobišao Beogradsku arenu.

Kao što to obično biva na muzičkim šouovima kakve prave pop zvezde poput Britni Spirs, kapacitet Arene je morao biti smanjen zbog potreba scenografije. Međutim, prostor za oko 12.000 ljudi je svejedno bio preveliki zalogaj za Britni, koja nije ni blizu popunila Zagrebačku arenu.

Najveći fanovi Britni Spirs čekali su svoju divu ispred hotela u kome je odsela. Među njima je bio i naš pevač Danijel Pavlović (brat Marije Šerifović), koji je strpljivo čekao da se Britni pojavi, što je ona i učinila, ali u ne baš reprezentativnom izdanju, okružena telohraniteljima. Eto, na kraju, i velike zvezde su samo ljudi... raščupane kose! Pogledajte fotografije sa sajta "index.hr" i videćete Danijela!

Ipak, brojni fanovi su se sjajno proveli uz Britni koja je bila dobro raspoložena na sceni i izvela je svoj šou "Till The World Ends" od početka do kraja, baš kako je to učinila i pre nekoliko dana u Budimpešti. Na ovoj turneji Britni predstavlja svoj, moglo bi se reći, povratnički sedmi album "Femme Fatale".

Kako "index.hr" javlja, Britni je u Zagreb došla zajedno sa svoja dva sina i ocem koji je deo organizacije njene turneje, ali i njen svojevrsni "staratelj" nakon problema s kojima se suočavala prethodnih godina.

I na Twitteru ima brojnih komentara koncerta Britni Spirs u Zagrebu i najvećim delom su kritički nastrojeni, komentarišući njenu kilažu i lenjost da se kreće po sceni. S druge strane, mnogi koji su godinama čekali da je vide u regionu su zadovoljni, a i mediji prenose da je ona šou izvela u potpunosti i do poslednjeg daha.

Pogledajte prve video klipove koji su se pojavili sa Britninog nasupa u Zagrebu, pa prosudite sami šta je istina i da li je Beograd nešto propustio. Nekako, mi volimo dobar šou, a vi?

Foto: Promo fotografija turneje Britni Spirs

Pogledajte još