Virtual Tech Job Fair – povezivanje IT talenata iz Jadranskog regiona

Virtuelni Tech Job Fair (TJF) je inovativni, virtuelni sajam, koji ima za cilj da poveže IT talente iz jadranskog regiona s raznovrsnim kompanijama i organizacijama u sektoru, kako bi se unapredio proces zapošljavanja, odabira poslova i interakcije između organizacija, kompanija i stručnjaka. Kako su privlačenje talenata i 'employer branding' danas prioritetni, kompanije prepoznaju TJF kao adekvatan alat za unapređenje ove strategije.

TJF nije samo običan sajam karijera, to je platforma koja promoviše različite karijerne mogućnosti. Glavna ideja ovog događaja je da karijera nije samo zaposlenje, već sinergija i drugih faktora koji obuhvataju i akademsko opredeljenje i preduzetničke avanture. Učesnicima se pruža prilika da direktno komuniciraju sa predstavnicima različitih organizacija i kompanija iz celog regiona.

Osim što će imati priliku da uspostave kontakt sa poslodavcima, posetioci će moći da uživaju u raznovrsnom programu koji sadrži inspirativne razgovore sa ekspertima iz akademske zajednice i poslovnog sveta. Studenti će takođe imati priliku da podele svoja razmišljanja o IT sektoru i karijernim mogućnostima. Organizatori sajma posebno ističu interaktivne debate kao ključni element programa, očekujući ozbiljne rasprave i konstruktivne polemike na različite teme.

Učestvovanje na virtuelnom Tech Job Fair-u je besplatno i otvoreno za sve IT talente, studente i profesionalce iz jadranskog regiona i šire. Registracija i više informacija dostupni su na web stranici događaja.

Virtual Tech Job Fair će se održati od 17. do 19. oktobra 2023. godine.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još