TO DETE JE STVORENO IZ LJUBAVI: Filip Car progovorio o trudnoći bivše verenice Aleksandre Nikolić i iščekivanju da postane otac

Aleksandra Nikolić otrkila je da je u drugom stanju, a sada je o prinovi progovorio i Filip Car, sa kojim čeka dete, iako više nisu u dobrim odnosima.

On se prvo osvrnuo na to što je njegova bivša devojka Maja Marinković objavila audio snimak njihovog telefonskog poziva.

- Svako iz moje proslošti ima pravo da se bori za imaginarnu ljubav, da pokušava bilo šta da pormeti ili ugrozi, ili možda da traži svoj deo kolača. Medijski se previše neću osvrtati na to. Nebitno.

Car je potom progovorio o Aleksandrinoj trudnoći.

- To je istina, znao sam da će to uticati na reakcije mnogih i da će Aleksandru stresirati, a nije u stanju kada su joj potrebni stres i problemi... Pokušali smo da sakrijemo od javnosti, ali nismo uspeli. Nažalost, možda sam i ja krivac što sam dozvolio da mnogi ljudi budu deo mog života i da sada mogu da stvaraju dalje probleme.

Aleksandra je otkrila da čeka devojčicu, a Filip je istakao da će mu ćerka biti najbitnija u životu.

- Meni se dešava nešto najlepše u životu. I fokusiran sam samo na jednu stvar. To dete je stvoreno iz ljubavi. Ona menja moj život iz korena, kakva god da je situacija između mene i Aleksandre, ona je za mene neko poseban. Ćerka će mi ispuniti život, biće mi najbitnija u životu. Do aprila moram da se potrudim da sve bude okej. Ona će biti zauvek deo mog života. Bitno mi je da je Aleksandra dobro, bitno mi je dete koje čekam sa njom.

Izvor: Blic.rs
Foto: filip_car_capo_ck/Instagram

Pogledajte još