AVANTURA KOJA SE PAMTI: Šta sve morate da znate pre nego što se upustite u seks pod tušem?

Česta seksualna fantazija muškaraca je upravo seks ispod tuša. Seks ispod tuša je vrlo zabavan i može vam pružiti vrlo lepo iskustvo, ali nije uvek sve tako jednostavno.

Najčešće seksualne povrede koje muškarci i žene dobijaju događaju se tokom praktikovanja seksa ispod tuša. Dakle, zabava ima svoju cenu i može da bude vrlo opasna. Nije teško zaključiti zašto je seks ispod tuša opasan. Prostor je često mali i skučen, pod je klizav, a metalni i tupi predmeti, kao i tvrde pločice nalaze se svuda oko vas. Jedna mala greška i završićete sa nekom povredom.

Mi ćemo vam dati par saveta, koji će vam pomoći da vaš seks ispod tuša bude savršen.

Prvo što treba da uradite je da odredite koju, ili koje poze će te primenjivati pod tušem. Razne seks poze zahtevaju određeni položaj tela zbog kojeg možete izgubiti ravnotežu i povrediti se. Izbegavajte komplikovane poze, nema potrebe da pokušavate nemoguće. „Doggy“ poza preporučuje se za ovakav seksualni scenario. Nema mnogo opasnih pokreta, a ljubavni par može na siguran način da uživa u odnosu. Takođe, uspravni misionarski položaj je odličan za maglovito i klizavo okruženje. Žene samo moraju naći dobar oslonac za svoje noge i sve ostalo treba da prepuste muškarcu. Ako vam se ove poze čine dosadnim, ne bojte se, ambijent i maglovita atmosfera poboljšače vam užitak.

Kada ste obratili pažnju na vašu sigurnost, ostaje vam samo da se prepustite i da uživate sa vašom voljenom osobom. Međutim, kupatila često izlgedaju hladno i neprivlačno, pa nekome to može da zasmeta. Uradite jednostavnu stvar i zapalite mirišljave sveće. Sami ćete videti veliku razliku, a atmosfera će vam biti savršena.

Izvor: Muški magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još