Mile Ilić: Delije dođite u Pionir!

Na to pre svega upućuje podatak da je prvog dana od puštanja u promet prodato više od dve hiljade ulaznica, a da najvatreniji navijači najavljuju veliku podršku sa tribina.

Sve u Upravi kluba to posebno raduje, jer ovaj meč ima humanitarni karakter pa će deo sredstava od prodaje ulaznica biti usmeren u akciju Bitka za bebe – heroji ne mogu sami, za kupovinu inkubatora.

Zvezdini košarkaši vredno treniraju i spremaju se za duel sa Bavarcima koji će ujedno biti i promocija novog tima:

"Zaista nam mnogo znači taj podatak da ćemo biti prilici da učestvujemo u jednoj takoj lepoj i humanoj akciji. Ponosni smo što će ova utakmica sa Bajernom na neki način pomoći nekim budućim životima. Neophodno je da inkubatora za bebe u Srbiji bude što više. Igraćemo za bebe, ali i sa željom da se našoj publici prikažemo u što boljem svetlu", počinje priču Mile Ilić.

Stamenog centra posebno raduje podatak da bi tribine Pinoira trebalo da budu ispunjene do poslednjeg mesta:

"Čuo sam da će navijači doći u velikom broju. Zaista sa nestrpljenjem svi očekujemo dam čujemo navijanje i podršku sa trbina. To će nam sigurno biti veliki motiv. Ovom prilikom bih želeo da pozovem sve pristalice Crvene zvezde da dođu na utakmicu, pruže nam podršku i na taj način uzmu učešće u humanitarnoj akciji".

Ilić je potom preneo deo atmosfere iz ekipe:

"Naporno se radi, veoma dobro treniramo. Prvenstveni nam je zadatak da se što bolje uigramo, zato smo i odigrali ovako veliki broj kontrolnih utakmica. Neću da kažem da je rezultat bio u drugom planu, ali prfe svega smo na tim mečevima uvežbavali naše sisteme u odbrani i napadu. Očekujem da ćemo spremno dočekati početak sezone i meč sa Hemofarmom".

O minhenskom Bajernu Mile Ilić ima samo reči hvale:

"To je izuzetno kvalitetan sastav. Njihov cilj će biti bez svake sumnje da izbore plasman u Evroligu naredne sezone. Uložili su dosta sredstava, imaju dobre igrače i veoma iskusnog trenera, ali to će za nas biti dodatni motiv da im se što snažnije suprotstavimo", zaključio je Ilić.

Karte za utakmicu sa Bajernom mogu se kupiti u ponedeljak i utorak (3. i 4. oktobar) u prostorijama Crvene zvezde na Malom Kalemegdanu od 10 do 18 sati. NA dan utakmice ulaznice će se prodavati na takođe na Malom Kalemegdanu od 10 do 15 časova, kao i na blagajni Pionira od 16 do 21.

Pogledajte još