Prandeli: Igraćemo kao da nismo prvi

"Neće biti nikakvih problema sa navijačima. Srbiji je potrebna pobeda. Neću spekulisati oko rezultata, ali očekujem dobru igru", preneo je AP Prandelijeve reči.

Prandeli je rekao da od svojih igrača očekuje da opravdaju njihovu vrednost i dobre rezultate koje su postizali u prethodnom periodu.

"Ostale su nam dve utakmice u kvalifikacijama i želimo da ih odigramo što bolje možemo. U Beogradu će svakako biti teško za igru, ali mi moramo dobro da se pokažemo. Igraćemo kao da nismo prvi u grupi. Bodovi nam nisu potrebni, ali želimo da pružimo što bolju igru", kazao je Prandeli italijanskim medijima.

Selektor Italije se nada da će njegovi fudbaleri igrati još bolje nego do sada i da će mu utakmice protiv Srbije i Severne Irske otkloniti dileme koje ima u sastavljanju ekipe.

"Nadam se da će tim pokazati napredak u mentalitetu i želji da se popravi igra. Ovakve utakmice mogu mi pomoći u donošenju odluka u budućnosti. Još uvek se dvoumim oko startne postave, probaću neke stvari narednih dana na treningu. Postoji mogućnost da uparim u napadu Marija Balotelija i Antonia Kasana", rekao je Prandeli.

Prandeli je prokomentarisao poziv mladom fudbaleru Parme Sebastijanu Đovinku.

"Ovo će biti bitne utakmice za Đovinka. On na najbolji mogući način vraća onima koji su imali vere u njega. On je mnogo više od interesantnog igrača", kazao je Prandeli i dodao da Đovinko može u narednih godinu dana postati jedan od najvažnijih reprezentativaca.

Italija protiv Srbije igra u Beogradu 7. oktobra, a protiv Severne Irske četiri dana kasnije u Peskari.

Beta

Pogledajte još