Budi virtuelni stilista uz N Fashion!

Lanac ekskluzivnih modnih prodajnih objekata "N Fashion" lansiralo je zanimljivu online igru u kojoj je neophodno sastaviti zanimljivu virtuelnu odevnu kombinaciju kako bi se učestvovalo u izboru za vredne nagrade.

Ono što se očekuje od učesnika jeste da na sajtu www.nfashionstilista.com sastave odevnu kombinaciju od ponuđenih odevnih predmeta, da odštampaju marker pomoću kog će moći da sebe uslikaju putem web kamere u odabranoj odevnoj kombinaciji i da prikupe što više glasova za svoj izbor odevnih komada.

(old_image)

Fotografija sa najviše glasova osvojiće šoping u "N Fashionu" u vrednosti od 30.000 din, kao i priliku da asistira modnoj urednici najpopularnijeg magazina "Story" – Ivani Rabrenović, prilikom odabira stajlinga za editorijal magazina "Story" (na kom će asistent takođe biti potpisan), kao i na pripremi stajlinga za reviju "N Fashion" koja će se održati u okviru 30. Beogradskog Fashion Week-a.

Igra "N Fashion Stilista" će trajati od 15. septembra do 15. oktobra, a učesnici čije fotografije dobiju najviše glasova osvojiće brojne vredne nagrade.

Posetite web stranicu www.nfashionstilista.com i pokažite svoju modnu kreativnost!

Pogledajte još