Pešić: Kuća se ne zida od krova!

"Ova utakmica je višedimenzionalna, za nas je veoma važno da dobro otvorimo sezonu, ali i da positgnemo i humanitarni efekat u okviru akcije Bitka za bebe", naglasio je Pešić na konferenciji za novinare.

Predsednik Zvezde Nebojša Čović smatra da će utakmica sa Bajernom biti pravi spektakl i vidi je kao šansu da se Zvezda vrati na pravi put.

"Zvezda je izuzetno snažan nacionalni brend, ali potrebno je da neke stvari u Klubu stvorimo ponovo na pravi način", naglasio je Čović.

On je objasnio da "neke stvari" u Klubu naprosto moraju da se "naprave od početka", napominjući da se "ni jedna kuća ne zida od krova".

"Ambicije Bajerna su uvek visoke, tako je i u ovom slučaju, kada je u pitanju utakmica sa Zvezdom", dodao je sportski direktor Bajerna Marko Pešić.

On je napomenuo da tim ima poteškoća sa povređenim igračima, ali smatra da je utakmica protiv Zvezde svakako sjajna prilika da se ekipa razigra.

"Uvek sam srećan kada igramo u Srbiji, pogotovo protiv dobrog tima", naglasio je trener Bajerna Dirk Bauerman, koga za Beograd vežu samo lepa sećanja.

Bauerman je podsetio da je Nemačka upravo u Beogradu osvojila jednu od navažnijih medalja, kada je bila druga na prvenstvu Evrope.

"Drago mi je da ova utakmica ima i humanitarni karakter", rekao je Bauerman i zaključio da mu je veliki izazov da se suprotstavi ekipi koju trenira "jedan od najboljih evropskih terenera".

FoNet

Pogledajte još