Holivudske zvezde čitaju samo za tebe!

Nekoliko poznatih holivudskih imena će učestvovati u projektu kompanije Audible.com i čitati neka od remek-dela svetske književnost, nakon čega će „zvučne knjige“, u digitalnom izdanju, biti dostupne na internetu

U projektu će učestvovati Kejt Vinslet, dobitnica Oskara za ulogu u filmu „Čitač“, koja će čitati „Terezu Raken“ Emila Zole. Već dokazana u poznavanju umetničkog senzibiliteta Virdžinije Vulf, glumica Nikol Kidman, Oskarom nagrađena za ulogu Vulfove u filmu „Sati“, čitaće „Izlet na svetionik“ čuvene književnice.

En Hatavej će svojim glasom dočarati „Čarobnjaka iz Oza“ Frenka Bauma, dok će Dastin Hofman čitati „Prisutnost“ Jeržija Kosinskog.

Prva audio knjiga koja će početkom naredne godine biti dostupna za preuzimanje sa sajta audible.com biće ostvarenje Emila Zole u interpretaciji Kejt Vinslet.

Pored pomenutih, među filmskim zvezdama koje će doprineti projektu su i Kim Bejsinger , Anet Bening, Dženifer Koneli , Kolin Firt , Meg Rajan , Suzan Sarandon , Naomi Vots i Semjuel L. Džekson.

(Happynovisad.com)

Pogledajte još