Pižon: Nismo mogli bolje!

"Igrači su dali maksimim i zadovljan sam njihovim zalaganjem. Italija je dobar tim i nerešen rezultat je realan. Uostalom. i pre meča sam planirao bod", rekao je Petrović.

Selektor "orlova" kaže da nam na ruku nije išla pobeda Estonije u Belfastu, ali je važno da i dalje imamo šansu da se plasiramo u baraž i, što je najvažniji, o tome sami odlučujemo.

"Sada moramo da pobedimo na gostovanju u Sloveniji i nadam se da ćemo imati dovoljno snage i koncentracje da to uradmo", rekao je Petrović.

On je dodao da je pre meča upozoravao igrače da nipošto ne smeju da prime gol u prvih 15 minuta, jer je protiv Italije jako teško preokrenuti rezultat.

"Ispostavilo se da smo gol primili već u prvom minutu i šta tu može da se kaže. Zadovoljan sam, ipak, što su igrači uspeli da se vrate u meč", rekao je Petrović.

(old_image)

Selekor reprezentacije Italije Ćezare Prandeli bo je zadovoljan rezultatom, jer je ostvaren na, kako je rekao, veoma teškom gostovanju.

"Počeli smo dobro, ali smo posle izgubili ritam, što znači da moramo još više da radimo. Ne moramo da budemo savršeni, ali bolju organizaciju igre možemo da imamo
", rekao je Prandeli.

FoNet

Pogledajte još