Mövenpick Resort & Spa Fruške Terme osvojile prestižnu nagradu ESPA za inovativni spa hotel

Mövenpick Resort & Spa Fruške Terme sa ponosom objavljuje svoju najnoviji uspeh - osvajanje prestižne ESPA nagrade za Inovativni Spa Hotel na nedavno održanom 27. kongresu European Spa Association (ESPA) u Karlovim Varima.

Foto: Promo

Ovogodišnji kongres ESPA okupio je 310 stručnjaka iz oblasti banjskog turizma iz više od 30 zemalja i samim tim omogućio značajan prostor za razmenu iskustava u wellness industriji. Ceremonija dodele nagrada održana je u impozantnoj Svečanoj sali Grand hotela Pupp, gde je Mövenpick Resort & Spa Fruške Terme proglašen najinovativnijim SPA hotelom u Evropi za 2023. godinu.

Foto: Promo

Mövenpick Resort & Spa Fruške Terme se istakao svojim jedinstvenim pristupom wellnessu, pružajući gostima nezaboravno iskustvo u termalnom kompleksu opremljenom sa 11 bazena (5 zatvorenih i 6 otvorenih) sa lekovitom termo-mineralnom vodom. Resort Fruške Terme takođe nudi 12 različitih vrsta parnih kupatila i sauna, stvarajući savršenu ravnotežu između tradicije i inovacije. Ono što čini ovu nagradu posebno značajnom je održiv pristup - Mövenpick Resort & Spa Fruške Terme koristi geotermalni potencijal, solarnu energiju i druge ekološki prihvatljive protokole, postavljajući standarde u industriji održivosti.

Foto: Promo

Predstavnik žirija Innovation Awards, dr Sijka Kacarova, istakla je:

- Mövenpick Resort & Spa Fruške Terme je izuzetan primer kvaliteta evropskih zdravstvenih inovacija u banjskoj industriji. Njihov pristup inovacijama ne samo da motiviše druge učesnike, već i postavlja Evropu kao lidera u upotrebi prirodnih lekova na međunarodnom nivou.

Foto: Promo

Ova nagrada je još jedno priznanje za Mövenpick Resort & Spa Fruške Terme, koja potvrđuje posvećenost izuzetnosti i kontinuiranom unapređenju iskustva gostiju. Ovaj uspeh ne samo da govori o inovativnosti Mövenpick Resort & Spa Fruške Terme, već i postavlja standarde u industriji SPA hotela širom Evrope.

Foto: Promo

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još