Marej: Nole hvala ti!

Prva zvezda na turnirima u Aziji je Novak Đoković, iako naš as ne igra u Pekingu i Šangaju zbog povrede međurebarnog mišića.

Naime, posle navijača, medija, sponzora i organizatora, šampion iz Beograda kao da je počeo da nedostaje i rivalima, jer su Rafael Nadal i Endi Marej na sav glas pričali o Srbinu tokom ceremonije dodele pehara na takmičenju u japanskoj prestonici.

Doduše, sve je to bilo u šaljivom i dobro raspoloženom tonu, u čemu je prednjačio Škot, koji se zahvalio Noletu na najnovijem uspehu.

- Samo je Đoković uspeo da odigra neki meč protiv mene ove sezone, kao što je to sada uradio Marej. Svaka čast Britancu na tome - rekao je Rafa.

Endi, koji je dobio 21. meč u poslednja 22 duela, bio je znatno konkretniji:

- Hvala Novaku na tome što sam osvojio ovaj turnir. Podigao je stepen tenisa na tako visok stepen, da me je naterao da izvlačim maksimum iz sebe kako bih osvajao takmičenja poput ovoga i da ostanem ravnopravan u odmeravanju snaga sa njim i ostalim momcima iz vrha.

Tek, iako je propustio pretposlednji masters sezone, zbog čega mu preti druga kaznena nula usled nedovoljno odigranih turnira iz ove serije u 2011. Novak mirno provodi svoje dane kao broj jedan.

Izvor: novosti.rs


Pogledajte još