Wella fashion week

Treće večeri Wella fashion week u zagrebačkom Boćarskom domu okupio se veliki broj modnih znalaca i zaljubljenika u modu. Osim domaćih dizajnera, publici su kolekcije predstavili i strani kreatori.

Kako piše zagrebački Jutarnji, najveće iznenađenje definitivno je bio dolazak Lepe Brene, koja je na Wella fashion week odgledala reviju mlade dizajnerke Ines Zrnc Gregorine. 

"Iako se u Boćarskom domu zadržala svega nekoliko minuta, Brena je svojom pojavom uspjela zasjeniti modne dizajnere i brojne protagoniste domaće javne scene, koji su se te večeri pojavili u Boćarskom domu", navodi list.

Treće veče jedne od najpoznatijih modnih manifestacija počelo je predstavljanjem dečje kolekcije Wenice kids, modnog brenda iz Turske. Usledila je revija prošlogodišnjih pobednica, modnog dvojca Mu:n, koje su predstavile modele za jesen/zimu 2009. Urbana nosiva kolekcija upotpunjena je kožnim torbama galko.

Nakon revije Ive Karačić, izvrsnu novu kolekciju predstavila je Ines Zrnc Gregorina. Revijom su dominirali modeli ukrašeni šljokicama i stakalcima, a publiku su oduševile strukirane jakne i pantalone neobičnih krojeva.

Treće veče Wella fashion week završeno je revijom Gut's dynamite Cabare. Otkačene kreacije japanskog modnog dvojca podjednako su oduševile publiku i modne kritičare. Naročito šeširi i jakne u jarkim bojama, prugaste čarape i odevni predmeti s uzorkom leoparda i zebre.

Znači - veselo i otkačeno.

Zagreb, maj 2008.

Pogledajte još