Šoping groznica se nastavlja

I to šoping molu u centru Beograda, šoping molu Delta City i Forum šoping centru u Nišu!

Od 19.00 sati do ponoći imaćete priliku da provedete jedno divno veče, koje je za mnoge dame urađeno po scenariju snova. Najavljeni su popusti od 10 do 70 posto! Pa ko bi tome odoleo? Popust od 70 posto znači da su one čizme koje si videla ili video ( muškarci su potcenjeni u sportu zvanom šoping) od 12. 000 dinara , sada koštaju - 3.600 u najboljem slučaju, a u onom manje dobrom - 10 .800 dinara . Verujemo da ti je srce već zaigralo.

U preko 200 radnji najpoznatijih modnih brendova, sa najrazličitijim artiklima, naćićeš nešto za svoju dušu i džep.

Da kupovina ne bude samo kupovina ( mada je mnogima dovoljno i to), organizatori su pripremili raznovrstan muzički iscenski program. Tako da ćete u ovoj jedinstvenoj kombinaciji šopinga i zabave, prvi put imati prilike da uživate u DJ spektaklu u štiklama.Najbolje mlade nade domaćeg klabiniga iz cele Srbije su se prijavile, a specijalan žiri sastavljen od najpoznatijih Beogradskih DJ-eva, izabrao je 5 najboljih koji će nastupiti na gala performansu 14. oktobra u centru Beograda.

Videli smo mlade dame na delu , pa vam možemo reći da ćete se sigurno dobro provesti uz njihovu muziku.

Ono što će se pored svega naći na vašoj "must have" listi, ako ste pravi I iskreni kupoholičar je i mrvica dobre volje da posetite Grazia štand dobre volje u Knez Mihailovoj ulici kod Delijske česme i donirate 100 dinara organizaciji "Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka".


U Grazia noći fantastičnih popusta i vrhunske zabave, uživaće i desetine hiljada stanovnika Niša u manifestaciji „Forum Grazia Shopping Night“. Posle ogromnog uspeha, po drugi put najpoznatija Grazia noć kupovine biće održana i van Beograda, i to u Nišu 14.

Kao i do sada, od 19h do ponoći, u radnjama najpoznatijih modnih brendova važiće specijalni popusti. Forum šoping centar će i ovoga puta biti domaćin manifestacije. Planiran je bogat muzički program kao i izuzetno atraktivni performansi.

Pogledajte još