Berklee College of Music ponovo u Srbiji

Berklee College of Music, vodeći svetski koledž za džez i savremenu muziku, po drugi put dolazi u Srbiju. Predavanja, radionice, audicije i intervjui (A&I) u okviru svetske turneje za podelu stipendija najboljim muzičkim talentima planete (World Scholarship Tour) održaće se u Beogradu od 18. do 22. oktobra 2011. godine.

Organizator programa "Berklee Clinics ‐ Belgrade" je Multikultivator Servis za razvoj kulture i umetnosti iz Beograda, a domaćin je muzička škola "Stanković". Program se realizuje uz podršku sekretarijata za kulturu skupštine grada Beograda i opštine Savski venac. Jedinstven "Berklee" process audicija i intervjua osmišljen je tako da na najbolji način demonstrira muzički potencijal svakog kandidata i ujedno ga priprema za dinamičan proces studiranja na Berklee College of Music. Svake godine World Scholarship Tour poseti više od 40 gradova širom SAD, Evrope, Azije i Južne Amerike u potrazi za najtalentovanijim muzičarima.

Predavanja i radionice otvorena su za sve zainteresovane, ali je neophodno prijaviti se jer je broj mesta ograničen. Formular za prijavu možete preuzeti na sajtu Multikultivatora – www.multikultivator.org.rs. Prijave se primaju do petka 14. oktobra, a registracija prijavljenih polaznika obaviće se u prostorijama muzičke škole Stanković u ulici Kneza Miloša 1a u Beogradu u utorak 18. oktobra.

Pogledajte još