Zvezda pala u Morači

Gostovanje u Podgorici za crveno-bele uvek je bilo teško, ali nikada ranije nisu se obrukali kao večeras.

Posle solidne igre i stalnog vođstva u prvom poluvremenu, košarkaši Crvene zvezde u drugom nisu mogli da se prepoznaju. Šta se dešavalo u tih 20 minuta, pitanje je na koje će odgovor morati da traži šef stručnog štaba Svetislav Pešić, kome očigledno predstoji mukotrpan posao da sve u ekipi dovede u red.

U trećoj četvrtini crveno-beli su postigli samo pet poena, a iz igre su pogodili jednom, i to u poslednjem minutu. U tih deset minuta primili su čak 28 koševa, pa je poslednji deo igre bio samo formalnost.

Sredinom poslednje četvrtine Crvena zvezda je gubila sa ponižavajućih 26 poena razlike i bez obzira na mladost i nedovoljhnu uigranost tima to je teško objasniti.

Budućnost je najveću prednost ostvarila u skoku i imala je deset uhvaćenih lopti više, a briljirao je Nikola Vučević, sa 18 skokova.

Budućnost: Ivanović 5, Mihailović 4, Vitkovac 4, Vučević 16, A. Popović 8, Božović 6, Dubljević 14, Đukanović, Milošević, Krstović 3, Anderson 11, M. Popović 8.

Crvena zvezda
: Cvetković 2, Subotić 15, Ilić 4, Lazić 3, Milutinović 13, Čović 7, Popović 5, Morison 3, Nedović, Radetić 12, Lešić, Marković

FoNet

Pogledajte još