NIKADA NEĆEŠ BITI KAO JA: Maja Marinković i Aneli Ahmić žestoko se sukobile zbog Marka Janjuševića Janjuša (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Maja Marinković i Aneli Ahmić ušle su u klinč zbog Marka Janjuševića Janjuša. Učesnice "Elite" raspravljale su koja je njegova najveća ljubav i da li je bivši košarkaš preboleo Maju.

- Nisam čula kad ga je Darko zvao, tek mi je posle rekao da je bio kod njega. Ja sam rekla da želim da razgovaram, ja verujem u ono što sam osećala prema njemu. Maja nas je zbližila. Kad smo se pomirli Maja me je provocirala i govorila "Ti si moja loša kopija" - rekla je Aneli.

- Baš me je Aneli pogodila, žrtva jedna, velika Tiktok zvezda - rekla je Maja.

- Meni je jasno da ju je Stanija obučila. Ona bi volela da nas navede na seks, da Maja može da likuje, to je Stanijina škola - dodala je Ahmićeva.

- Janjuš kad bi hteo, ti bi odmah pristala. Samo te ne želi - odbrusila je Maja.

- Ovo je jedan normalan odnos, podržavam to što je krenula napred, ako nisi dobra sebi, nećeš biti ni svom detetu, ne treba da imaš seks ako možeš da izdržiš zbog svog deteta. Maja je definitivno pokušala da te isprovocira. Maja ne voli Janjuša, a ti i dalje imaš emocije prema njemu - rekla je Žana Omnia i dodala:

- Maja je jako manipulativna osoba, ja mislim da ima više kvaliteta nego Stanija. Ne znam kome prolazi ta patrijahalnost koju Stanija potencira kad je dobro znala da je Aneli Asminova žena. To je čisto foliranje.

- Njihov odnos je dno, jer ako je to tebi zasmetalo u određenom trenutku, ja ti dođem i kažem u lice, ne možeš za tri života da budeš kao ja - dodala je Marinkovićeva

- Ja ne želim da budem kao ti, ja nisam toliko maliciozna - rekla je Aneli.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još