Gde ste, predsedniče Karadžiću?

NI traga ni glasa od predsednika Fudbalskog saveza Srbije od momenta kako se utakmica u Mariboru završila! Tomislav Karadžić nije bio u avionu za Beograd, dok su svi njegovi saradnici bili u "ptici" koja se iz Slovenije povijenog kljuna vratila za našu prestonicu. Ni u sredu tokom čitavog dana nije odgovarao na pozive.

Štaviše, kako se može čuti, Karadžić čak nije ni odgle

(old_image)

dao celu utakmicu u Mariboru, već je 10 minuta pre kraja pozvao vozača i napustio "Ljudski vrt"! Bez pozdrava sa igračima, selektorom, bez komentara za medije i narod koji čeka da čuje šta će predsednik FSS posle svega da kaže.

Nije prvi čovek saveza promašio penal u Mariboru, niti je postavio taktiku u kojoj je reprezentacija igrala u rikverc sat vremena, iako joj je odgovarala samo pobeda. Ipak, makar po komandnoj odgovornosti, red je da se čuje neka reč samokritike od vrha FSS, jer je upravo ta linija izabrala Vladimira Petrovića za selektora.

Šta dalje, da li će se strateg "orlova" promeniti? Kada će biti izbori u fudbalskom savezu? Šta će biti sa zacrtanim planovima i investicijama FSS? Da li je ovo dno dna srpskog fudbala, jer su totalni slom u 2011. godini na međunarodnoj sceni doživeli najpre klubovi (Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina, Rad), a onda im se pridružila reprezentacija, kao poslednja "dika"?

To su pitanja koja će odgovore sačekati dok predsednik saveza Karadžić ne reši da je vreme da i on nešto kaže posle sloma u Mariboru.

Izvor: novosti.rs

Pogledajte još