Mamić: Hrvati nisu bitange kao Srbi!

Prvi čovek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić definitivno je nepresušni izvor zabave! Na svakoj konferenciji za novinere on iz rukava izvuče poneki štos, izjavi nešto zanimljivo ili glupo, ispljuje sve redom... Naravno, u zavisnosti od raspoloženje. Ali, šou nikad ne izostane.

Tako je bilo i na današnjem brifingu sa novinarima, kada je popularni Mamnjo Srbe nazvao balkanskim bitangama. On je, komentarišući rivala Hrvatske u baražu za EP Tursku, rekao da "kockasti" ne bi smeli da se opuste kao njihovi susedi.

(old_image)

"Naš problem nisu igrači, nego motivacija. Kada nismo stopostotno napaljeni, jednostavno kiksamo. Ne smemo da budemo kao balkanske bitange Srbi i Bugari, koji su siti svega", upozorio je Mamić, a zatim nastavio komentar žreba.

"Želeo sam da dobijemo Estoniju, a izbegnemo Bosnu, ali život nisu želje i pozdravi. Turska nam je protivnik po meri, samouveren sam i zadovoljan. Bolji smo od njih, imamo malu prednost, jer revanš igramo kod kuće. Ma, pregazićemo Turke kao plitak potok", poručio je Mamić.

Izvor: mozzartsport.com

Pogledajte još