Romantična serija "Nepobedivo srce" od danas na RTS-u

Nemoguća ljubav između siromašnog mladića iz provincije i bogate naslednice, ćerke direktora i vlasnika banke, osnova je nove serije. U glavnim ulogama pojaviće se dobro poznati Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić, koji se još nije umorio od uloga romantičnih zavodnika.

Radnja serije smeštena je u tridesete godine 20. veka, a "Nepobedivo srce", pored "Ranjenog orla" i "Greha njene majke", čini deo trilogije nastale po romanima poznate srpske spisateljice Milice Jakovljević Mir-Jam. Ako je suditi prema uspesima prethodnih Šotrinih serija i "Nepobedivo srce" će sigurno fasicnirati dobar deo publike, a možda i potući gledanost sličnih turskih serija.

Veliku glumačku ekipu predvodi Predrag Ejdus, a tu su i Marija Karan, Nela Mihailović, Nenad Jezdić, Nataša Ninković, Vojin Ćetković, Bata Živojinović, Ružica Sokić i Katarina Žutić.

Muziku za novu seriju Zdravka Šotre "Nepobedivo srce" komponovao je Kornelije-Bata Kovač koji obećava da će seriju pratiti originalna muzika dvadesetih i tridesetih godina prošlog veka, ali i nove pesme inspirisane tim vremenom.

Pogledajte još