Billboard Hot 100: Adele i "Someone Like You" i dalje na vrhu liste…

"Someone Like You", najnoviji singl sa albuma "21" koji je Adele ove godine doneo sve moguće titule i rekorde i za koji neki smatraju da je promenio muzičku industriju, i ove, treće po redu nedelje, ostaje na prvom mestu američke Billboard Hot 100 liste singlova.

Singl provodi i svoju drugu nedelju na vrhu Digital Songs liste, ali još važnije, sa ostvarenih preko 2 miliona downloada za svega nekoliko nedelja od kako je pesma lansirana kao zvanični singl, "Someone Like You" možda može i da prestigne "najdownloadovaniji" singl ove godine - u pitanju je naravno ponovo Adele i "Rolling in the Deep", za čiji je download do sada plaćeno 5,8 miliona puta.

Ovo je i jedna od ređih nedelja gde na Top 3 pozicijama nema promene ni u redosledu pesama - na drugom mestu je i dalje "Moves Like Jagger (feat. Christina Aguilera)" koju potpisuju Maroon 5, a na trećem "Pumped Up Kicks", aktuelni singl za Foster the People. Još jedna zanimljivost - ove nedelje i poziciju 4 i poziciju 6 drže LMFAO - a u nastavku, pogledajte prvih deset mesta na američkoj Billboard Hot 100 listi za sledeću nedelju.

1. "Someone Like You" - Adele
2. "Moves Like Jagger (feat. Christina Aguilera)" - Maroon 5
3. "Pumped Up Kicks" - Foster the People
4. "Sexy and I Know It" - LMFAO
5. Stereo Hearts" - Gym Class Heroes
6. "Party Rock Anthem (feat. Lauren Bennett & GoonRock) - LMFAO"
7. "We Found Love (feat. Calvin Harris)" - Rihanna
8. "Without You (feat. Usher)" - David Guetta
9. "You Make Me Feel...(feat. Sabi)" - Cobra Starship
10. "Yoü And I'' - Lady Gaga

Izvor: billboard.com

Pogledajte još